Dansschool Beyaert

 

 

Huwelijk/Openingsdans

 


2019

Ken en Isabelle"De openingsdans is zeer goed meegevallen, we hebben alles kunnen uitvoeren tot en met de lift ! De reacties van de mensen waren zeer lovend. Bedankt voor de lessen en opzetten van een geslaagde choreografie!
Frederik en Charlotte"Ze hadden zo’n opening nog nooit gezien, en we hebben heel wat positieve reacties gekregen. Nogmaals bedankt voor alle lessen dat je aan ons en onze ouders gegeven hebt. We vonden het super! De openingsdans was een groot succes.

Ieder trouwfeest is een heel belangrijke gebeurtenis. 
De openingsdans is even belangrijk als de jurk of het bruidskapsel ! 

Als voorbereiding van het huwelijksfeest kan je groepslessen en/of privélessen volgen.  De lessen worden gegeven door een gediplomeerd dansleraar in België en Engeland met meer dan 25 jaar ervaring in stijldansen -swing en openingsdansen.

Groepslessen
: In de  Start to dance' (honeymooncursus)' maak je kennis met een uitgebreid gamma van dansen. Dit laat je toe om gans de avond met plezier op de dansvloer te bewegen. Raadpleeg de lesuren en de lesdata.

P
rivaatlessen  voor :
    * het leren van je 'openingsdans' of het leren van  'enkele slowpassen...'
    * leren van verschillende andere dansen die gedanst worden op een trouwfeest.

De 
privaatlessen kunnen doorgaan: van maandag tot en met zaterdag: in de voormiddag of namiddag of s'avonds om 18u of 19u15 of 20u30.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoneer naar 056/61.09.64 en laat ons weten op welke dagen en uren je vrij bent om les te volgen.

Enkele tips en wat meer informatie over de privaatlessen :
* Start vroeg genoeg met je lessen zodat je nog wat tijd over hebt om alles in te oefenen.
* Een privaatles duurt één uur.
* Het aantal lessen die je nodig hebt om een openingsdans te leren, hangt af van: de lengte van uw muziek, de snelheid waarop je de passen leert en kunt onthouden, de moeilijkheidsgraad van de dans die je kan uitvoeren op de gekozen muziek, het aantal verschillende danspassen die je wil laten zien in je choreografie...
* Het is aan te raden om te oefenen op de grootte van de dansvloer van je huwelijksfeest.

dansschoen zilver

Dansschoenen laten toe dat alle bewegingen en passen vlot kunnen uitgevoerd worden. Je kan in de dansschool uw trouw(dans)schoenen aankopen. 
Zo ben je zeker dat je goede schoenen aanhebt om je openingsdans vlot te kunnen uitvoeren. Vraag gerust vrijblijvend info en prijzen. 

Ook de familie van het bruidspaar kan groepslessen en/of privélessen volgen zodat niet enkel het bruidspaar maar gans de familie kan meedansen op dit prachtig feest. 

Muziek:
Je mag zelf je muziek meebrengen en indien nodig helpen we je om een openingsliedje te zoeken.

Gebruik een lied dat niet te heel lang duurt.
Ondermeer op spotify kan je een afspeellijst vinden met openingsdansliedjes. (Openingsdans top 100)

Het huwelijksfeest kan ook doorgaan in één van de zalen van de dansschool te Waregem. Vraag vrijblijvend inlichtingen. Hieronder een foto van onze zaal.

Huwelijkfeest

Informatie over een dj of videograaf, kan je vinden op:

www.jetrouw.be

www.discovideo.be

Terugbetaling ziekenfonds

Alle leerlingen die een danscursus of een fitnesscursus volgen, kunnen éénmaal per jaar een tussenkomst krijgen van het ziekenfonds

Het is immers bewezen dat iedereen die regelmatig 'sport', minder in de ziektestatistieken voorkomt. 
Download het formulier van je ziekenfonds en geef het af in de dansschool (voorzien van je klever) Wij vullen het formulier zo spoedig mogelijk in en we plaatsen er onze handtekening op als bewijs van je deelname aan de lessen.

CM    Bond Moyson  LM  VNZ  OZ

Art of dance dansstudio Beyaert goes Social: