Dansschool Beyaert

 

 

Geschenkenbon

Misschien ben je op zoek naar een geschenk voor je ouders, echtgenoot (e), vriend(in)....... Dan is het schenken van een dansles of fitnessles wellicht een leuk idee. Je kan kiezen tussen het schenken van een éénmalige privaatles of het schenken van een danscursus of fitnesscursus of je kiest zelf welk bedrag je wil uitgeven. We bezorgen je graag een geschenkbon.

Je kan in onze dansschool ook terecht voor de aankoop van dansschoenen - dans t-shirts - dans cd's...

Vraag vrijblijvend inlichtingen:
mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danspartner ?

Als je graag zou dansen, maar je hebt geen danspartner, dan kan je je gegevens doormailen : naam en voornaam, leeftijd, lengte, danservaring of geen danservaring, welke cursus wens je te volgen en uw foto. Als je het wenst, dan kunnen we deze gegevens op onze website plaatsen zodat je meer kans maakt om een danspartner te vinden.

Mail naar Waregem : dansschool.beyaert@skynet.be

Terugbetaling ziekenfonds

Alle leerlingen die een danscursus of een fitnesscursus volgen, kunnen éénmaal per jaar een tussenkomst krijgen van het ziekenfonds

Het is immers bewezen dat iedereen die regelmatig 'sport', minder in de ziektestatistieken voorkomt. 
Download het formulier van je ziekenfonds en geef het af in de dansschool (voorzien van je klever) Wij vullen het formulier zo spoedig mogelijk in en we plaatsen er onze handtekening op als bewijs van je deelname aan de lessen.

CM    Bond Moyson  LM  VNZ  OZ

Art of dance dansstudio Beyaert goes Social: