Dansschool Beyaert

 

 

Swing

In deze cursus leer je swingen op de laatste nieuwe hits en de hits van vroeger.

Er is geen danservaring vereist om de 'start to swing' te volgen. De beginnerscursus start met de eenvoudige basispas van discoswing en geleidelijk aan evolueer je naar een meer ingewikkeld passenspel. We leggen uit hoe de heren de dames kunnen leiden in verschillende combinaties en we leren hoe de dames kunnen volgen.


Raadpleeg de lesuren en lesdataNa de 'Start to swing' =beginnerscursus, kan je inschrijven voor de cursus swing 1B = vervolgreeks van swing. Het swingprogramma wordt hier nog verder uitgebreid en we leren ook dansen op de vlugge rock'n roll muziek.

Als je geen groepslessen kunt volgen, dan kan je ook leren swingen via privélessen.
Privélessen gebeuren steeds op afspraak en je kan zelf kiezen hoeveel privélessen je neemt.

Voor info kan je telefoneren naar 056/610964 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Danspartner ?

Als je graag zou dansen, maar je hebt geen danspartner, dan kan je je gegevens doormailen : naam en voornaam, leeftijd, lengte, danservaring of geen danservaring, welke cursus wens je te volgen en uw foto. Als je het wenst, dan kunnen we deze gegevens op onze website plaatsen zodat je meer kans maakt om een danspartner te vinden.

Mail naar Waregem : dansschool.beyaert@skynet.be

Terugbetaling ziekenfonds

Alle leerlingen die een danscursus of een fitnesscursus volgen, kunnen éénmaal per jaar een tussenkomst krijgen van het ziekenfonds

Het is immers bewezen dat iedereen die regelmatig 'sport', minder in de ziektestatistieken voorkomt. 
Download het formulier van je ziekenfonds en geef het af in de dansschool (voorzien van je klever) Wij vullen het formulier zo spoedig mogelijk in en we plaatsen er onze handtekening op als bewijs van je deelname aan de lessen.

CM    Bond Moyson  LM  VNZ  OZ

Art of dance dansstudio Beyaert goes Social: