Dansschool Beyaert

 

 

Huwelijk/Openingsdans

 


2019Ken en Isabelle"De openingsdans is zeer goed meegevallen, we hebben alles kunnen uitvoeren tot en met de lift ! De reacties van de mensen waren zeer lovend. Bedankt voor de lessen en opzetten van een geslaagde choreografie!
Frederik en Charlotte"Ze hadden zo’n opening nog nooit gezien, en we hebben heel wat positieve reacties gekregen. Nogmaals bedankt voor alle lessen dat je aan ons en onze ouders gegeven hebt. We vonden het super! De openingsdans was een groot succes.

Charlotte en Louis bedanking

Ieder trouwfeest is een heel belangrijke gebeurtenis. 
De openingsdans is even belangrijk als de jurk of het bruidskapsel. 

Wat doen wij ?
Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen op de vloer komt en dat je kan genieten van dit speciale moment.  Of je nu een absolute beginner bent of je hebt al danslessen gevolgd, met de hulp van een top professional laten we je een mooie dans uitvoeren.

Als voorbereiding van je huwelijksfeest kan je PRIVELESSEN volgen.
De lessen worden gegeven door een gediplomeerd dansleraar in België en Engeland met meer dan 25 jaar ervaring in stijldansen, swing en openingsdansen.

Wanneer kan je les volgen ? 
Privaatlessen kunnen doorgaan: van maandag tot en met zaterdag: in de voormiddag of namiddag of s'avonds om 18u of 19u15 of 20u30.  Je kan een privéles aanvragen door een mail te sturen naar dansschool.beyaert@skynet.be (Gelieve steeds jullie telefoonnummer te vermelden)

Wat kan je leren in privaatlessen? 
P
rivaatlessen kan je volgen 
voor :
* het leren van je 'openingsdans' (een choreo op de muziek die jullie kiezen)  of het leren van  'enkele basispassen zodat je meer zelfzeker op de dansvloer beweegt ...'
* leren van verschillende andere dansen die gedanst worden op een trouwfeest.
Ook de familie van het bruidspaar kan privélessen volgen zodat niet enkel het bruidspaar maar gans de familie kan meedansen op dit prachtig feest.

Hoeveel lessen moet je volgen ? 
 
Een privaatles duurt één uur.
Je kan starten met het aanvragen van één les waar we je al een paar passen aanleren die bruikbaar zijn op de muziek die jullie gekozen hebben en waar we bespreken wat jullie wensen zijn.
* Het aantal lessen die je nodig hebt om een openingsdans te leren, hangt af van: de lengte van uw muziek, de snelheid waarop je de passen leert en kunt onthouden, de moeilijkheidsgraad van de dans die je kan uitvoeren op de gekozen muziek, het aantal verschillende danspassen die je wil laten zien in je choreografie...

Mail naar dansschool.beyaert@skynet.be of telefoneer naar 056/61.09.64 en laat ons weten op welke dagen en uren je vrij bent om les te volgen.

Jullie visie - Jullie liedje
Wij zorgen ervoor dat je dit dansfeest nooit zult vergeten.
Jullie kunnen kiezen om misschien enkel een paar stappen te leren of misschien je wil een volledige op maat gemaakte choreo op het liedje dat je zelf kiest. 
Je mag zelf je muziek doorgeven en indien nodig helpen we je om een openingsliedje te zoeken.
Tip: Gebruik een lied dat niet te heel lang duurt.

Enkele tips en informatie over privélessen: 
Wacht NIET TOT DE LAATSTE MINUUT...
    Hoe meer het trouwfeest naderbij komt, hoe drukker het wordt.  De meeste koppels zijn het meest op hun gemak als ze een 10 tot 12 weken voor het huwelijk starten met de lessen.  Geef je zelf voldoende tijd om je gasten te verwonderen met een openingsdans die uniek is voor jullie.
* GEBRUIK DE LESSEN ALS 'quality time'
   Leren dansen en plezier beleven is eens tijd maken om samen als koppel iets te beleven en is een beloning voor de rest van je leven.
* DENK NA OVER JE HUWELIJKSFEEST.
   Vergeet ook niet de andere dansen die aan bod komen op je feest.   
* OEFENENStart vroeg genoeg met je lessen zodat je nog wat tijd over hebt om alles in te oefenen.
    Het is aan te raden om te oefenen op de grootte van de dansvloer van je huwelijksfeest.
   Je kan onze zaal ook huren om te oefenen.
SCHOENEN :  Om te leren dansen is het aan te raden om schoenen aan te doen die plooibaar zijn aan de tenen en die toelaten dat je vlot kunt draaien over de vloer.

dansschoen zilver

Dansschoenen laten toe dat alle bewegingen en passen vlot kunnen uitgevoerd worden. Je kan in de dansschool uw trouw(dans)schoenen aankopen. 
Zo ben je zeker dat je goede schoenen aanhebt om je openingsdans vlot te kunnen uitvoeren. Vraag gerust vrijblijvend info en prijzen. 
Het huwelijksfeest kan ook doorgaan in één van de zalen van de dansschool te Waregem. Vraag vrijblijvend inlichtingen. Hieronder een foto van onze zaal.

Huwelijkfeest

Informatie over een dj of videograaf, kan je vinden op:

www.jetrouw.be

www.discovideo.be 

http://www.dj-bjorn.be/

DJ Bjorn

 

Art of dance dansstudio Beyaert goes Social: