Dansschool Beyaert

 

 

Ballroom en latin

Lesuren en prijzen  
Nieuwe 'start to dance' cursus vanaf (voor paren zonder enige ervaring in koppeldansen):
zondag 15 september om 18u tot 19u15 of dinsdag 17 september om 19u30 tot 20u45 (Je mag wisselen van dag)

14 weken les = 120 € per persoon (=8,57 € per les)      

In de 'Start to dance/honeymooncursus' en de cursussen stijldansen (moderne en latijns-amerikaanse dansen) leer je verschillende dansen die je op trouwfeesten kunt uitvoeren : swing, slow, cha-cha, merengue, ... Dit geeft je de mogelijkheden om op alle muziek te kunnen dansen, zodat je niet meer op je stoel moet blijven zitten !

Je kan starten met een beginnerscursus : 'honeymooncursus'. In deze cursus leren we je alles stap voor stap aan, je moet geen danskennis hebben om de beginnerscursus te volgen. 

Na elke cursus kan je je danskennis uitbreiden en verder les volgen: Er zijn lessen voor 2e jaars, 3e jaars.... gevorderden. Het aantal dansfiguren wordt uitgebreid en je leert ook de rumba, weense wals, samba, slowfox, quickstep, jive, salsa... Je kan van het dansen je hobby maken : zet al je zorgen langs de  kant, leef je uit in je dansles : dansen is een sport en zorgt voor sociaal contact.

Je kan ook privaatlessen nemen : telefoneer naar 056/610964 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak. : je kan zelf kiezen hoeveel lessen je neemt en welke dansen je wil leren.

Flyeralleleeftijdensept19rood

Danspartner ?

Als je graag zou dansen, maar je hebt geen danspartner, dan kan je je gegevens doormailen : naam en voornaam, leeftijd, lengte, danservaring of geen danservaring, welke cursus wens je te volgen en uw foto. Als je het wenst, dan kunnen we deze gegevens op onze website plaatsen zodat je meer kans maakt om een danspartner te vinden.

Mail naar Waregem : dansschool.beyaert@skynet.be

Terugbetaling ziekenfonds

Alle leerlingen die een danscursus of een fitnesscursus volgen, kunnen éénmaal per jaar een tussenkomst krijgen van het ziekenfonds

Het is immers bewezen dat iedereen die regelmatig 'sport', minder in de ziektestatistieken voorkomt. 
Download het formulier van je ziekenfonds en geef het af in de dansschool (voorzien van je klever) Wij vullen het formulier zo spoedig mogelijk in en we plaatsen er onze handtekening op als bewijs van je deelname aan de lessen.

CM    Bond Moyson  LM  VNZ  OZ

Art of dance dansstudio Beyaert goes Social: